АКТИВНІСТЬ Ni-Fe КАТАЛІЗАТОРІВ У РЕАКЦІЇ ГІДРОГЕНУВАННЯ СO2 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2016)
Досліджено властивості Ni-Fe каталізаторів у широкому діапазоні співвідношення концентрацій для реакції гідрогенування СО2 та отримано стабільно високі показники каталітичної активності для зразка складу 80 мас.%  Ni-20 мас.% Fe в інтервалі температур 300–500°С. Визначено оптимальну температуру відновлення каталізаторів до металічного стану та знайдено зв'язок між активністю Ni-Fe каталізаторів та їх фазовим складом.
Keywords: реакція гідрогенуванняя СО2, метанування, Ni-Fe каталізатори, каталітична активність.