СИНТЕЗ I СТРУКТУРНА ХАРАКТЕРИЗАЦІЯ (ТРИТОЛІЛСТАНІЛТІО)(ТРИФЕНІЛСТАНІЛ)МЕТИЛ ТРИФЕНІЛСТАНАНКАРБОДИТІОАТУ (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2015)
(Тритолілстанілтіо)(трифенілстаніл)метил трифенілстананкарбодитіоат був ізолоьований, в якості головного продукту, при спробі алкілування трифенілсананкарбодитіоату літію хлоридом тритолілолова в тетрагідрофурані, і охарактеризований за допомогою ЯМР спектроскопії та елементного аналізу. Рожеві кристали отриманої сполуки було вирощено з розчину в суміші пентану та дихлорометану. Кристалічна структура була встановлена за допомогою рентгеноструктурного аналізу.
Keywords: стануморганічний; тіокарбоніл; кристалічна структура; трифенілстананкарбодитіоат