ВИЗНАЧЕННЯ МЕНТОЛУ У ЛЬОДЯНИКАХ "ТРАВІСИЛ": УДК 543.544:547.596.2 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2013)
Оптимізовано умови рідинно-рідинної екстракції та газохроматографічного аналізу ментолу у льодяниках "Травісил". В цих умовах досліджено зразки льодяників "Травісил" на вміст ментолу.
Keywords: рідинна екстракція, ментол, газохроматографічний аналіз