СИНТЕЗ ТА ДОСЛІДЖЕННЯ БІЯДЕРНИХ КОМПЛЕКСІВ КУПРУМУ(ІІ) НА ОСНОВІ ПОХІДНИХ 3-(2-ПІРИДИЛ)-1,2,4-ТРИАЗОЛУ: УДК 541.49+546.56+547.792 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2013)
Синтезовоно три нових ліганди похідних 3-(2-піридил)-1,2,4-триазолу. На їх основі отримано біядерні комплекси Cu(II). Структури цих комплексів в кристалічному стані підтверджено методом РСА.
Keywords: комплекси міді, триазол