ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНЕ ТА КВАНТОВОХІМІЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ БУДОВИ КОМПОЗИТІВ ПОЛІГІДРИДСИЛОКСАНА З ФУЛЕРЕНОМ С60: УДК 546.31'26: 546.28 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Шляхом експериментального та квантовохімічного дослідження композиту фулерену С60 з полігідридсилоксаном (ПГС)встановлено, що сорбція на поверхні ПГС є зворотною і не веде до утворення стійких композитів. Висновок підтвердженометодами ІЧ спектроскопії та мас-спектрометрії
Keywords: -