МІЦЕЛЯРНО-ЕКСТРАКЦІЙНЕ КОНЦЕНТРУВАННЯ АЛЮМІНІЮ ТА ФЕРУМУ ФАЗАМИ НЕІОННИХ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНИХ РЕЧОВИН У ПРИСУТНОСТІ ІНДУКУЮЧИХ ДОБАВОК: УДК 543.3, 542.61, 611.185.10 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Досліджено міцелярне-екстракційне концентрування міцелярними фазами неіонних ПАР алюмінію та феруму у виглядікомплексів з індукуючими фазоутворення добавками. З'ясовано вплив концентраційних умов, катіонної ПАР та фенолу напараметри міжфазового розподілу алюмінію та феруму
Keywords: -