СОРБЦІЙНА ЗДАТНІСТЬ КРЕМНЕЗЕМІВ З ПРИЩЕПЛЕНИМИ КОМПЛЕКСОУТВОРЮЮЧИМИ ГРУПАМИ ДО ІОНІВ ZN(ІІ), HG(ІІ), FE(ІІІ), CU(ІІ), CD(ІІ) ТА PB(ІІ): УДК 543.43:546.45 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Визначено кількісні характеристики сорбційних процесів за участю адсорбентів на основі кремнеземів з прищепленимикомплексоутворюючими групами та катіонів деяких важких металів.
Keywords: -