ВПЛИВ НПАР-СТАБІЛІЗОВАНИХ ЕМУЛЬСІЙ НА УТВОРЕННЯ ТА СТІЙКІСТЬ АСОЦІАТІВ БРОМФЕНОЛОВОГО СИНЬОГО З КАТІОНАМИ ПАР: УДК 543.2, 542.61, 611.185.1 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Досліджено вплив НПАР-стабілізованих емульсій на світлопоглинання та стійкість асоціатів бромфенолового синьогоз катіонними поверхнево-активними речовинами.
Keywords: -