ФАЗИ НА ОСНОВІ ЦЕТИЛПІРИДИНІЮ ХЛОРИДУ ДЛЯ ЦІЛЕЙ КОНЦЕНТРУВАННЯ: УДК 543.2, 542.61, 611.185.1 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Розглянуто фазове розшарування у розчинах катіонних поверхнево-активних речовин та можливості використаннякатіон-активних фаз для цілей концентрування. Досліджено концентраційні залежності температури формування фаз наоснові цетилпіридинію хлориду.
Keywords: -