ТЕРМІЧНА СТІЙКІСТЬ ГЕТЕРОМЕТАЛІЧНОГО КОМПЛЕКСУ [ZN2CR2(NCS)4(DEA)2(HDEA)2]∙4ДМСО: УДК 541.49 + 536-33 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2009)
Досліджено термічну стійкість гетерометалічного комплексу [Zn2Cr2(NCS)4(Dea)2(HDea)2]∙4ДМСО (H2Dea = діетаноламін, ДМСО = диметилсульфоксид) на повітрі та в атмосфері аргону. Показано, що термоліз на повітрі приводить до утворення суміші Cr2O3 та ZnCr2O4.
Keywords: -