ВЗАЄМОДІЯ КАРБОН МОНООКСИДУ З ПОВЕРХНЕЮ ПАЛАДІЮ: УДК 541.128 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2009)
Методом самоузгодженого поля Хартрі-Фока в базисі "sbkjc" пакетом GAMESS 6.4 розраховані енергії активації десорбції СО з поверхні Pd. На поверхні металічного паладію СО адсорбується в двох формах: двоточковій та триточковій. Отримані розрахунком дані добре узгоджуються з експериментальними даними.
Keywords: -