МОДЕЛЮВАННЯ КІНЕТИКИ ПРОЦЕСУ ГОМОГЕННОЇ КРИСТАЛІЗАЦІЇ З РОЗЧИНІВ: УДК 51.001.572:546.41 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2007)
Побудована математична модель процесу гомогенної кристалізації, яка поєднує утворення зародків і зростання кристалів в умовах різних діапазонів пересичення розчину по речовині, що кристалізується. Її адекватність перевірена на прикладі гомогенної кристалізації двоводного кристалогідрату сульфату кальцію.
Keywords: -