ТЕРМОДИНАМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗВАРЮВАЛЬНИХ ШЛАКІВ СИСТЕМИ SiO2 – Al2O3 – MgO – CaF2: УДК 536.7 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2007)
Методом ЕРС визначені активності кремнезему і кисню в розплавах четверної системи SiO2 – Al2O3 – MgO – CaF2 при 1673 К.
Keywords: -