ВПЛИВ ДІОКСИДУ ЦИРКОНІЮ НА ВІДДІЛЬНІСТЬ ШЛАКОВОЇ КОРКИ ПРИ НАПЛАВЛЕННІ: УДК 621.791.04 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2007)
Проведено обґрунтування (на основі даних рентгенографічного аналізу) доброї віддільності шлакової корки при зварюванні при додаванні в шихту порошкового дроту діоксиду цирконію.
Keywords: -