ВНЕСОК КАФЕДРИ ФІЗИЧНОЇ ХІМІЇ В ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТАЛІЧНИХ РОЗПЛАВІВ: УДК 532.74:539.26. (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2007)
Розглянуто стан структурних досліджень металічних розплавів в світі, Україні та на кафедрі фізичної хімії.
Keywords: -