НИЗЬКОТЕМПЕРАТУРНА МІЦЕЛЯРНА ЕКСТРАКЦІЯ ДЛЯ КОНЦЕНТРУВАННЯ БІОМОЛЕКУЛ: УДК 543.2, 542.61, 611.185.1 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2008)
Досліджено вплив природи та концентрації неіонних ПАР, кислотності, різних добавок на параметри фазоутворення в розчинах при температурі помутніння. Досліджена можливість вилучення альбуміну в міцелярні фази неіонних ПАР Triton Х-100 та Аkypo LF1. Показано, що природа ПАР і кислотність середовища є основними факторами регулювання процесу екстракції.
Keywords: -