СКЛАД І ЛІОФІЛЬНІ ВЛАСТИВОСТІ ФЕНОЛ-ІНДУКОВАНИХ МІЦЕЛЯРНИХ ФАЗ НЕІОННОЇ ПАР TRITON X-100: УДК 543.2, 542.61, 611.185.1 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2008)
Досліджено вплив фенолу на склад і ліофільні властивості міцелярних фаз неіонної ПАР Triton X-100, сформованих при температурі помутніння.
Keywords: -