ДОСЛІДЖЕННЯ СТАБІЛЬНОСТІ ДОВГОТРИВАЛОЇ РОБОТИ АДСОРБЦІЙНО-НАПІВПРОВІДНИКОВИХ СЕНСОРІВ ВОДНЮ: УДК 543.272.2 (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2008)
Досліджено довготривалу стабільність 32 адсорбційно-напівпровідникових сенсорів на основі SnO2 з домішками Sb та паладію різних концентрацій. Установлено, що сенсори не втратили чутливість до водню протягом 9 місяців їхньої неперервної роботи. За цей час відносна зміна сигналу сенсора становила ±10 % практично для всіх сенсорів при застосуванні періодичного калібрування.
Keywords: -