(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2018)
Розроблено методику фотометричного визначення йодату(VII), йодату(V) і бромату(V) за взаємної присутності шляхом їхнього постадійного за певних значень рН відновлення надлишком йодиду до йоду та відповідного постадійного детектування трийодиду при 350 нм із сорбційним вилученням утвореного на кожній попередній стадії йоду пінополіуретаном як сорбентом.