(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2018)
Шляхом відновлення за різних умов метилового естеру 1-[2-(4-нітрофеніл)-2-ціановініл]феноксиоцтової кислоти одержано ряд поліфункціональних молекул – похідних пропіонітрилу та пропіламіну з фрагментами аніліну, 2-феноксиоцтового естеру та 2-феноксиетанолу.