(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2018)
Систематизовано літературні дані стосовно рециклізації 3-арилізокумаринів (3-арил-1H‑ізохромен-1-онів) за дії первинних N-нуклеофілів, що приводить до утворення 3-арилізохінолонів (3-арилізохінолін-1(2Н)-онів), у тому числі випадки, коли фрагмент ізокумарину є складовою частиною поліконденсованої гетероциклічної системи. Наведено інформацію про сфери застосування синтезованих 3-арилізохінолонів.