(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2017)
Досліджено кінетику кополімеризації 8-етакрилоксистирилхінолінів з метилметакрилатом (1:3). Полімеризацію проводили в розчині ДМФА у присутності АІБН як ініціатора в атмосфері аргону. Будову синтезованих кополімерів доведено спектральними методами. Визначено константи кополімеризації r1 та r2 розрахунковим методом і методом ФайнменаРосса. Розраховано значення резонансного фактору Q та полярного фактору e схеми Альфрея-Прайса.