(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2016)
Розроблено фотометричну методику визначення йодату в столовій солі з використанням ампліфікаційного відновлення йодату йодидом до молекулярного йоду у середовищі ортофосфатної кислоти та наступного окиснення йодом барвника метиленового синього.