(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2015)
Показана можливість йодометричного твердофазно-спектрофотометричного визначення тіоціанату шляхом окиснення його перманганатом, наступного додавання до реакційної суміші надлишку йодиду та детектування надміру окисника на поверхні пінополіуретану.