(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2015)
Оптимізовано спектрофотометричну методику визначення йоду на основі ферум(ІІІ)-нітрито-тіоціанатної реакції, що каталізується йодидом, та знайдено умови незначної залежності аналітичного сигналу від часу перебігу реакції.