(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2015)
Розроблено новий метод синтезу системи 4Н,10Н-пірано[2,3-f]хромен-4,10-діону на основі циклізації 8-(3-диметиламіно-2- пропеноіл)-7-гідрокси-4H-хромен-4-ону в оцтовій кислоті.