(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2014)
Розроблено методику йодометричного твердофазно-спектрофотометричного визначення тіосульфату у водних розчинах окисненням його йодом до тетратіонату. Лінійність градуювального графіка зберігається до концентрації тіосульфату 4,5 мг/дм3, межа виявлення становить 0,04 мг/дм3 при об’ємі проби 10 см3.