(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2014)
Показана можливість модифікації поверхні гібридних плівок на основі SiO2, та катіонообмінних поліелектролітів поліметиновими барвниками класу NH-ціанінів. Встановлені оптимальні умови іммобілізації барвників та на прикладі хлору продемонстрована перспективність застосування гібридних плівок, модифікованих ціаніновими барвниками, для сорбційно-люмінесцентного визначення окисників.