(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2013)
Розраховано електронну структуру та спектри поглинання ціанінового барвника ряда тетразолоізоіндолу. Показано, що такі барвникі за своєю електронною структурою відносяться до карбоціанінів, хоча формально є монометинціанінами. Визначено електронодонорність тетразолоізоіндольного залишку за шкалою Ільченка.