(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2013)
Досліджено взаємодію 3-арилізокумаринів із хлоросульфоновою кислотою та запропоновано метод введення в молекулу 3-арилізокумарину фармакофорного фрагменту сульфаміду.