(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2013)
Вивчено кінетику окиснення СО на оксидній Cu-Co-Fe системі, що нанесена на вуглецеві нанотрубки, і показано, що експериментальні дані узгоджуються з кінетичною схемою Ілі-Ріділа у повній відповідності із результатами досліджень масивних оксидних Cu-Co-Fe каталізаторів. Запропонований механізм обґрунтовано відповідним кінетичним рівнянням, на підставі якого розраховано ефективні константи швидкості реакції (kеф) та визначено активаційні параметри (Еак) процесу окиснення СО на даних каталізаторах.