(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2013)
Оптимізовано умови рідинно-рідинної екстракції та газохроматографічного аналізу ментолу у льодяниках "Травісил". В цих умовах досліджено зразки льодяників "Травісил" на вміст ментолу.