(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2013)
Поєднано лужну високотемпературну пробопідготовку зразків з органічною матрицею та наступне кінетичне каталітичне визначення загального йоду у формі йодиду за ферум(ІІІ)-нітрито-тіоціанатною реакцією.