(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2013)
Синтезовано ряд координаційних сполук на основі похідних 3-(2-гідроксифеніл)-1,2,4-триазолу. Отримані сполуки досліджено методом ПМР-спектроскопії. На основі отриманих даних запропонована будова синтезованих комплексів.