(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2026)
Здійснено критичний аналіз існуючих нормативних документів з методів контролю вмісту загального йоду та його окремих форм у харчових продуктах, сільськогосподарській сировині та біологічних рідинах.