(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Шляхом експериментального та квантовохімічного дослідження композиту фулерену С60 з полігідридсилоксаном (ПГС) встановлено, що сорбція на поверхні ПГС є зворотною і не веде до утворення стійких композитів. Висновок підтверджено методами ІЧ спектроскопії та мас-спектрометрії