(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Вивчена реакція похідних 1-R-2-метил-1H-імідазо[2,1-a]ізоіндолу з похідними малеїніміду при співвідношенні вихідних речовин 1:2. Отримано нові адукти прегруповання Міхаеля-Дільса-Альдера в умовах термодинамічного контролю.