(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Досліджено міцелярне-екстракційне концентрування міцелярними фазами неіонних ПАР алюмінію та феруму у вигляді комплексів з індукуючими фазоутворення добавками. З’ясовано вплив концентраційних умов, катіонної ПАР та фенолу на параметри міжфазового розподілу алюмінію та феруму