(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Досліджено застосування похідних конденсованих імідазолів в клінічній практиці. Висвітлено направленість біологічної активності в залежністі від структури та положення замісників в лікувальних препаратах на основі імідазопіридину