(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Визначено кількісні характеристики сорбційних процесів за участю адсорбентів на основі кремнеземів з прищепленими комплексоутворюючими групами та катіонів деяких важких металів.