(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2010)
Досліджено вплив НПАР-стабілізованих емульсій на світлопоглинання та стійкість асоціатів бромфенолового синього з катіонними поверхнево-активними речовинами.