(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2009)
Знайдено нові каталітичні умови, що дало змогу за реакцією Міхаеля, отримувати аддукти гетероциклічних систем з малеїнімідами. Одержані продукти реакцій досліджено методами 1Н ЯМР спектроскопії.