(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2007)
Досліджено електрохімічну поведінку електролітів з використанням моносольватів в якості іногенного компоненту. Розроблено методику отримання та очищення моносольватів перхлорату та фтороборату літію з диметилсульфоно. Показано роботу макетів літій-іонних акумуляторів з використанням розроблених електролітів.