(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2007)
Методом ЕРС визначені активності кремнезему і кисню в розплавах четверної системи SiO2 – Al2O3 – MgO – CaF2 при 1673 К.