(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2007)
Проведено обґрунтування (на основі даних рентгенографічного аналізу) доброї віддільності шлакової корки при зварюванні при додаванні в шихту порошкового дроту діоксиду цирконію.