(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Хімія, 2008)
Досліджено вплив фенолу на склад і ліофільні властивості міцелярних фаз неіонної ПАР Triton X-100, сформованих при температурі помутніння.